Titkok kertje

Kerettörténet: Valamikor, az idők kezdetén a fák, cserjék, virágok és az ember értették egymás nyelvét.
Az évezredek során azonban egyre távolabb került egymástól a két hű barát. Az embert elsodorta a gépek és a technika áradata, és hiába szóltak hozzá a fák, hiába hívták esdeklően, többé már nem hallotta meg a kérlelő szavakat. A természet így utolsó mentsvárához folyamodott: elrejtette titkát egy zárakkal és kulcsokkal őrzött szoba mélyére, bízva abban, hogy egykori társa újra megtalálja a hozzá vezető utat, és eleget tesz az utolsó fohászának. 

Küldetés: megfejteni az elvarázsolt kert titkát, és megtudni, mit üzen a természet. Zárak, logikai feladványok, amiket csak összehangolt csapatmunkával lehet megoldani.

A játék ára 6000 Ft/csapat 

Helyszín: Szarvasi Arborétum
Résztvevők létszáma: 2-6 fő

Bejelentkezés: 70-547-2986

Viharzóna

Ez égen sötét felhők gyülekeznek, s fák baljósan hajladoznak. A csapatoknak ezúttal a természet erővel kell szembeszállniuk, és segíteniük kell a vészesen közeledő vihar elöl biztonságba juttatni az arborétum szimbolikus állatait, a pávákat. Villámok cikáznak, mennydörög az ég,  az idő pedig egyre fogy…

Küldetés: megmenteni az állatokat, mielőtt kitör a pusztító vihar. Zárak, logikai feladványok, amiket csak összehangolt csapatmunkával lehet megoldani.

A játék ára: 6000 Ft/csapat

Helyszín: Szarvasi Arborétum

Résztvevők száma: 2-6 fő

Bejelentkezés: 70-547-2986

Ezeket láttad már?

Bejárnád virtuálisan?

Partnereink

pepikert oldalsav hirdetesiminta 01
pepikert oldalsav hirdetesiminta 1

hirdetési felület