Húsvét a Szarvasi Arborétumban nyuszikkal, meglepetésekkel

  1. április 19. péntek:

Szarvasi kézműves termékek bemutatója a növényáruda melletti pavilonban: Margó Uhljar Mátyásné - mézeskalács és Jurákné Marcsi - lekvár, savanyúság, szörp termékei. A látogatók megismerhetik a helyi ízeket és bepillanthatnak egy-egy kézműves mesterség kulisszatitkaiba. 

A Békés Megye Falusi Turizmusáért Egyesület termelői, kézművesei kóstolót tartanak, illetve az elkészítés fortélyait is bemutatják. A kínálatban megtalálható lesz méz, lekvárok, szörpök, gyümölcslevek, sajtok, kézműves csokoládé, mézeskalács, szalmából font tárgyak és ékszerek és sok egyéb finomság és szépség.

  1. április 20. szombat:

13:00 – 17:00 JÁTÉKOS TOJÁSKERESÉS a kertben - Találd meg a kertben elbújtatott fa tojásokat, válaszolj 3 kérdésre, játssz és nyerj a húsvéti ünnepen!

Szarvasi kézműves termékek bemutatója a növényáruda melletti pavilonban: Simon Margó - sajt és Jurákné Marcsi - lekvár, savanyúság, szörp termékei. A látogatók megismerhetik a helyi ízeket és bepillanthatnak egy-egy kézműves mesterség kulisszatitkaiba.

  1. április 21. vasárnap:

Szarvasi kézműves termékek bemutatója a növényáruda melletti pavilonban: Margó Uhljar Mátyásné - mézeskalács és Szvák Szabolcs – méhész termékei. A látogatók megismerhetik a helyi ízeket és bepillanthatnak egy-egy kézműves mesterség kulisszatitkaiba. 

A termelőink, kézműveseink kóstolót tartanak, illetve az elkészítés fortélyait is bemutatják. A kínálatban megtalálható lesz méz, lekvárok, szörpök, gyümölcslevek, sajtok, kézműves csokoládé, mézeskalács, szalmából font tárgyak és ékszerek és sok egyéb finomság és szépség.

  1. április 22. hétfő:

A Szarvasi Galamb és Kisállattenyésztők Egyesületének kisállat bemutatója, nyuszisimogató a vendégház mellett. A kiállításon csibék, kacsák, libák, díszgalambok és fajtagyőztes nyuszik tekinthetők meg.

Szarvasi kézműves termékek bemutatója a növényáruda melletti pavilonban: Demeterné Frankó Ágnes - csokoládé és Szvák Szabolcs – méhész termékei. A látogatók megismerhetik a helyi ízeket és bepillanthatnak egy-egy kézműves mesterség kulisszatitkaiba.

A programok arborétumi belépőjegy megvásárlása mellett látogathatók.

Szeretettel várjuk Önöket!