INSTA futás a tavaszi Arborétumban

164 egyéni futó vett részt az első INSTA futáson

2021. április 25. 8:00-12:00 óra között futottak egyénileg a Pepiben

Köszönjük, hogy részt vettetek az első INSTA futáson a Szarvasi Arborétumban!
Örülünk, hogy az egészséges életmód népszerűsítéséhez mi is hozzájárulhattunk a gyönyörű Pepi-kert tavaszi hangulatával, virágzó növényeivel, energiát adó hangulatával. Visszavárunk benneteket minden évszakban, újra!
🟡A fotók között láthatjátok, hogy a véleményezők a Mentiben milyen válaszokat adtak Miért szeretsz futni? kérdésünkre.
🌼Köszönjük, hogy a szervezésben, a lebonyolításban együtt, egymással dolgozva ebben a nehezített időszakban is sikerült az első INSTA futást lebonyolítani.
🌼Köszönjük az ötletgazda futónagykövetnek, Rohonyné Urbancsok Zsuzsinak a szakmai segítséget, ötletet, szervezést, a Szarvasért Alapítványnak, hogy hátteret ad a Négy évszak futóversenyeknek és az INSTA futásoknak.
🌼Köszönjük Dr. Hanyecz Katalinnak az ötleteket, a segítséget és azt, hogy az Arborétum csodás helyszíne lehet a futásoknak.
🌼Köszönet Hicz Rékának a számlázásért, Sebő Rózsának a virágokért, Kasik Máténak az emblémák nyomtatásáért.
🌼Köszönjük a segítséget, a rajzokat, a cipekedést, a mosolyt és az útbaigazítást, stb… a helyszínen Demeter Orsinak, Tárnyik Ildinek és Antal Bélának.
🌼Köszönjük az Élménykülönítmény jótékony futónagyköveteinek a részvételt.
🌼Köszönjük, hogy a Minden Ami Szarvas minden alkalommal mögénk áll a szervezésben, a Szarvasi Kábeltelevízió csodás felvételeket készít, a Körös Televízió klassz riportokat, a Newjsag pontosan beszámol az eseményről és a Behir is hírét viszi az eseménynek. Köszönjük Décsei Mónikának az arculatot és a kommunikációt.
🌼Köszönet a kollégáknak, a futóknak, a sok-sok támogató családtagnak.
 
🟣💜🆒Fussatok velünk legközelebb is, várunk benneteket a következő INSTA futáson 2021. május 16-án, vasárnap a Szarvasi Arborétumban. Részletek és esemény hamarosan, ne feledjétek: liluljatok 👉
 

Járd be a kertet virtuálisan!