INSTA futás esőben is!

A 82 futó az esős idő ellenére is több Bolza-kört futott

Május 16-án egyéni futókat vártunk a tavaszi Arborétumba

INSTA futás az Arborétumban

Időpont: 2021. 05. 16. (vasárnap) 8:00 – 12:00 óra között volt teljesíthető egyénileg
Helyszín: Szarvasi Arborétum, 5540 Szarvas, I.kk.9

A 82 vállalkozó kedvű egyéni futó a délelőtti esős idő ellenére is kilátogatott az Arborétumba és erőnléte, kedve szerint 1-2-3 Bolza-kört futott a Bolza Mariette sétányon vasárnap.

A futókon a felhívás alapján lila mez, póló, vagy valamilyen futókellék volt, így kapcsolódtak az eseményhez. A többség az eső ellenére is megőrizte, vagy fokozta motivációját és kitartóan futott. Az egészséges életmódot népszerűsítő eseményre nem csupán Szarvasról, de Békéscsabáról, Gyuláról, Debrecenből, Szentesről, Gyomaendrődről, Mezőtúrról, Szegedről is érkeztek egyéni futók, akiket a szervezők lila madár éremmel jutalmaztak. Az apró ajándékok között a futók egyedi motivációs festett kavicsokat is találtak maguknak, a délelőtt hangulatát pedig zeneszó fokozta: az Akusztik Rock Trio zenekar muzsikált a futóknak,  látogatóknak.

Az Arborétumi INSTA futás a szitáló eső ellenére is jó hangulatban zajlott, köszönjük minden szervező kollégának, partnernek és önkéntesnek a munkáját, akik részvételükkel hozzájárultak az esemény sikeres megrendezéséhez.

Köszönjük a Szarvasért Alapítványnak,  Hitz Rékának a számlázást, Rohonyné Urbancsok Zsuzsanna futónagykövetnek az ötleteket, a szakmai hozzáállást, szervezést a munkát és a közreműködést. Médiapartnereinknek a Szarvasi Kábeltelevíziónak, a Körös Televíziónak, a Newjsagnak a híreket, információkat. Az ajándékok elkészítésében és a helyszínen nyújtott segítséget köszönjük Dr. Hanyecz Katalinnak, Demeter Orsolyának, Demeter Gabinak és Krivik Adélnak, Tárnyik Ildikónak,  Viszkok-Szlovák Alexandrának és Viszkok Vandának. A kommunikációért, a szervezésért köszönet Décsei Mónikának. 

Aki az eső ellenére most mégis otthon maradt, a következő futó eseményen velünk tarthat.

2021. július 22-én az Éjszakai Denevér Futáson új kihívásokkal nézhet szembe minden futó, hiszen sötétben, éjszaka lehet teljesíteni az egyéni távot a már megszokott útvonalon 20:00-24:00 óra között. 

Jó egészséget, jó futást kívánnak a szervezők!

Járd be a kertet virtuálisan!