Ajánlatunk pedagógusoknak

Osztálykirándulás Magyarország Legnagyobb Arborétumában?

Mit csináljunk 30 eleven gyermekkel?

Szakvezetés

Előzetes időpontfoglalás alapján csoportoknak szakvezetés kérhető 1-2 órában magyar, angol nyelven.

Díja:5.000,-Ft/óra
Idegen nyelvű szakvezetés vagy szakvezetés feladatlappal: 7.000 Ft/óra

Bejelentkezés: 66/312-344; 30-945-0336;

Mini Magyarország Makettpark

A történelmi Magyarország és egyben a Kárpát-medence mértani közepén, Szarvason található hazánk egyetlen interaktív makettparkja, a Mini Magyarország.

A Szarvasi Arborétumban található makettparkban a látogatók felfedezhetik és soha nem látott perspektívából ismerhetik meg Magyarország történelmi jelentőségű épületeinek, hajóinak, vonatainak minden apró részletében kidolgozott kicsinyített másait.

Részletes információ: http://minimagyarorszag.hu/

Sétahajózás

Az Arborétumot érintő 2 hajó menetrendszerűen közlekedik, megállójuk az arborétumi Hajókikötő. A hajóút során az utasok megismerkedhetnek a Történelmi Magyarország közepét megjelölő emlékművel, a Bolza-család kastélyával, a Szarvasi Víziszínházzal, a Tiszántúl legnagyobb holtágával és közben számos növényritkasággal. A teljes hajóút kb. 45 percet vesz igénybe.

Katalin II. sétahajó 

Bejelentkezés: Demeter István hajóvezető +36-20-230-4890

web: https://www.katalin2.hu/hu/

Boglár sétahajó /70 fő befogadására alkalmas/

Bejelentkezés: +36-70-442-8939

web: https://www.koroshajo.hu/

Pepi gróf Varázstanyája

Az interaktív, sok-sok érdekességet, játékot felsorakoztató botanikai múzeum vezetővel, előre bejelentkezett min. 15 fős csoportok számára látogatható. Belépőjegy az arborétumi belépőjegy mellé, három éves kortól egységesen 300 Ft/fő áron vásárolható a jegypénztárban.

Üvegház

Az Arborétum központi részében található üvegházban különleges ásványokat, érdekes alakú kaktuszokat és egy teknősterrárium életét lehet megismerni. Hétköznap - hétfő kivételével - naponta 13,00 és 15,30 között, hétvégén és ünnepnapokon előzetes bejelentkezéssel, min. 15 fős csoportok számára látogatható. Belépőjegy az arborétumi belépőjegy mellé, három éves kortól egységesen 300 Ft/fő áron vásárolható a jegypénztárban.

Szabadulós játékok

A Titkok Kertje és a Viharzóna Szarvas legújabb családbarát kiszabadulós játéka. Küldetés: megfejteni az elvarázsolt kert titkát, megmenteni a pávákat és megtudni mit üzen a természet.

Résztvevők létszáma: 2-6 fő, ajánlott 12 éves kortól, minimum 1 felnőtt kísérővel

Ár: 6000,-Ft/játék

Információ: http://titkosszoba.hu/

Bejelentkezés: info@titkosszoba.hu  06-70-547-2986

Bolza Mariette kiállítása

Bolza Mariette alkotásainak állandó kiállítása május 1. és október 31. között időszakosan - az arborétumi belépő ellenében - tekinthető meg az Arborétum vendégházának földszintjén.

Városnéző kisbusz

Elektromos kisbusszal közlekedik az Arborétum és Szarvas belvárosa között.  A menetrendszerűen június 15-től közlekedő kisbusz minimum négy fővel indul. A vendégek az utazás közben idegenvezetést kapnak. A kisbusz csak megfelelő időjárási viszonyok között üzemel!

Jegyárak:
3-6 éves: 500 Ft
6 éves kortól teljes jegyár: 700 Ft
0-2, 99 éves: Ingyenes

Útirány:
1. Vízi színház (parkoló) - Szabadság utca - Béke utca - 2. Szárazmalom - Kossuth utca 4. Piac - 3. NapEstig - Strand utca - Vasút utca - Deák Ferenc utca - Szabadság utca - Üdülő sétány - 4. Arborétum/MiniMagyarország - 5. Körös-Maros Nemzeti Park - 6. Liget Wellness és Konferencia Hotel - 7. Vízi Színház (parkoló)

kisbusz bérlése csoportoknak, kirándulásokra:
Bérlés díja: 9.500 Ft/óra

Információ (TDM Iroda) 5540 Szarvas, Szabadság utca 32. (Árpád-köz, Zenepavilonnal szemben)
Elérhetőség: www.korostourist.hu
Telefon: +36-66/311-140
Telefon: +36-70/312-7903

Ezeket láttad már?

Bejárnád virtuálisan?

Partnereink

pepikert oldalsav hirdetesiminta 01
pepikert oldalsav hirdetesiminta 1

hirdetési felület