Színes ősz

Csipai Éva festménykiállítása tekinthető meg a Vendégházban

Színes őszi hangulatban mutatkozik be az autodidakta festő a Pepi-kertben

Kiállítás megnyitó: 2023. október 13. 16 óra

A kiállítás helyszíne: Szarvasi Arborétum Vendégház

A kiállítás az Arborétum nyitvatartási idejében arborétumi belépőjeggyel megtekinthető. Kérjük, egyeztessenek időpontot kollégánkkal a kiállítás megtekintése előtt.

Bejelentkezés +3630 430 7754

 

Csipai Éva 

Gyermekkorom óta érdekelt a művészet, a színek, formák sokasága. Nagyon szerettem rajzolni, vázlatolni iskolás diákként és fiatal koromban. A tanulmányaim befejezésével, a munka vált fontossá az életemben és a család. Nem jutott kellő idő a rajzolásra, festésre, fejleszteni nem tudtam magam. 2020 novemberében csatlakoztam Bartus Bernadett élményfestéstő kurzusához. Nagyon érdekelt a téma, elérkezett az „Én idő” lehetősége számomra és gondoltam, megpróbalom a festést újra.

2021.májusában csatlakoztam Lantos József festőművész tanodájához. A képzést a távolság és idő hiányában azonban néhány hónap múlva be kellett fejeznem. Realista festőnek tartom magam. Érdekelnek az állatok és a természet, ezekben a témákban gondolkodom és festek. Akril-, valamint olajfestékkel dolgozom, de kíváncsi vagyok az akvarellel való festés lehetőségére is. Autodidakta festőként kezdtem, folyamatosan tanulok, ismerkedem az újabb technikákkal, anyagokkal. Igen, úgy érzem ez az én utam.

Plakát2B

Járd be a kertet virtuálisan!