Arborétum Rendezvénypark

A természet megérint

A Szarvasi Arborétum  négyhektáros parkja sokszínű, különleges élményt nyújt

Parkerdei élmények vezetett túra

Az egyedi, négyhektáros  Arborétum Rendezvénypark a  látogatóktól elkülönített, csendes, zárható területen helyezkedik el.

A park megtekintésére vezetett túra keretében van lehetőség, ami főbejárattól indul a bejelentkezett csoportok részvételével. A könnyű sétával a Parkerdei élmények túrán összesen 6,5 km-t gyalogolva megismerhető az Arborétum 5 kertrésze, története, növény-, és állatvilága, valamint a Rendezvénytér elemei.

A Meditációs tér interaktív bibliai tanösvényén az időben visszarepülve lehetőség nyílik a kereszténység, a hit szemüvegén át szemlélni a világot. A tanösvény állomásait interaktív elemek teszik látványossá. 

Az Ökojátékparkban játékos és kalandos ismeretszerzésre van lehetőség, ahol az erdő-, a gyep élővilága, és a vízi élettér megismerhető. A halfészek mászóka, vagy a zöld labirintus mellett a gyermekek nagy kedvence az odvas fa csúzda is izgalmas élmény.

A Bibliai gyógynövény-, és fűszerkertben több, mint százféle növényt lehet megismerni. Megtudhatjuk, hogy fűszerként milyen ételekhez használhatók bizonyos fajok. A szakvezetésen a növények ismertetéséhez bibliai történetek is kapcsolódnak.

A korhű eszközöket és játékokat bemutató épületben Jézus korabeli eszközöket, játékokat, szobrokat két kiállítóteret magába foglaló kiállítás mutatja be.

Rendezvényhelyszín

Különböző rendezvények lebonyolítására van lehetőség az egyedi, négyhektáros  Arborétum Rendezvényparkban, ami a  látogatóktól elkülönített, csendes, zárható területen helyezkedik el. 

Milyen rendezvény lebonyolítására van lehetőség?

  • Esküvői szertartás, lakodalom megrendezése 100-150 főig catering cég biztosításával
  • Családi piknik, születésnapi zsúr, ünnepek megrendezése
  • Sportrendezvények, események lebonyolítása
  • Csapatépítő programok lebonyolítása
  • Közösségi programok megrendezése
  • Különleges zenei és életmód programok (jóga, hadpan, meditáció, hangfürdő, stb) lebonyolítása

A programmal, dátummal  kapcsolatos egyeztetés miatt keressék kollégánkat!

Járd be a kertet virtuálisan!