Látogatói vélemények

Egyszerűen fantasztikus látvány és élmény. Csodálatosan rendezett, érdekes. Annyira szép, hogy nem is tudom mit lehet mondani. Egy nagyon jó családi program és szerintem iskolai kirándulásnak is remek lenne. A gyerekek itt megcsodálhatják a természet sokszínűségét. Mindenképpen ajánlom mindenkinek!

Bee Ildikó

Itt nem lehet “túl sok” időt eltölteni. Annyi élet és energia van ebben az arborétumban, hogy ha minden nap el tudnék ide jönni, akkor lenne csak elég.

Kálmán Sándor

Az arborétum lélegzetelállítóan szép, van gyerekeknek játszótér is, az egyik épület mellett, határolja egy holtág, ez is gyönyörű, érdemes piknikre is jönni. Aki szeret a természetben kirándulni, ne hagyja ki ha a közelében jár.

Róbert Kiss

Csodálatos környezet, gyönyörű fák, bokrok és egyéb növények, madárfütty. Minden ami a kellemes időtöltéshez, kikapcsolódáshoz szükséges. Itt elfelejthetjük legalább egy kis időre a városi létet.

Taraba Gábor

Annyira csodálatos! Emlékszem, amikor ovis és kisiskolás voltam, itt láttam először pávát. Alig vártam, hogy újból az arborétumba mehessek, hogy lássam a csodálatos fákat és hátha felbukkannak ezek a különleges állatok.

Zsákai Henriett

Gyönyörű szép hely, ilyet még életemben sem láttam eddig.

Gurzó Andrásné

Csodaszép, alig jöttem el, már vissza akarok menni! Természetbarátoknak kötelező! Nekem külön öröm, hogy kutyát is be szabad vinni!

Nagy Éva

Király hely!…

Kerce Réce

Szakvezetéssel tekintettük meg az arborétumot, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nem csak növényeket láttunk, de sok mindent megtudtunk róluk. Nagyon gondozott szép hely.

Vali Barnabásné

Az Ön véleménye is számít. Látogasson el a Szarvasi Arborétumba, bízunk benne, kellemes élményekben lesz része.

Kérjük, küldje el véleményét, értékelését számunkra. A kertért végzett munkánkat segíti ezzel.

Szeretettel várjuk Önt és családját Szarvason!