A természet hangjai

Relaxációs vezetett séta a Szarvasi Arborétumban

Légy ott a kertben – Rendez vous aux jardins

Mikor?   2023. június 3. 13:00 – 16:00 óráig

Mi ez?  Vezetett sétával kapcsolódik a Szarvasi Arborétum a Légy ott a kertben – Rendez vous aux jardins nemzetközi eseményéhez.

Mi lesz a programban?   A  3 órás programban a kertet járva fedezheti fel  a résztvevő a természet hangjait, neszeit. A vezetett program a főbejárattól indul csoportosan 2023. június 3-án 13 órakor. A 7 km-es séta során megfigyelhető és megismerhető a kert növény és állatvilága, különös tekintettel érzékszerveink által.  Az erdei sétán a természet “zajai”, hangjai érzékszervi gyakorlatok során fedezhetők fel.

Az új Parkerdei élmények  megtekintése mellett a Meditációs tér csendes környezete ad lehetőséget a relaxációs gyakorlathoz és a pihenéshez a résztvevőknek.  A program zárásaként a gyógynövénykertben elfogyasztott szörp, frissítő és a gyógyhatású növények megismerését követően új útvonalon visszatér a csoport a főbejárathoz. 

Kinek szól a program?   Aki kikapcsolódna, töltődne a friss,  zöld erdei környezetben. A túrán csoportosan vehet részt bárki, akik bejelentkezik a programra.  A program minden korosztály számára ajánlott. 

A túravezető a programot az “Erdőmerülés” képzési program alapján állította össze. 

Mi a díja a programnak?   A program ára: 3.000,-Ft/fő, amely egyben tartalmazza az arborétumi belépőjegyet is.  A túra minimum 10 fő részvételével indul. A programra előzetes bejelentkezés szükséges a túravezetőnél:

Kugyeláné Décsei Mónika:  30 430 7754   hello@jatekestanulas.hu 

Járd be a kertet virtuálisan!