Muzsika a kertben

Vajda Band Emlékzenekar koncertje

Szeptember 30-án újra felcsendül a muzsika a Pepi-kertben

A Szarvasi Arborétumban lép fel a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium zenekara

A koncert ideje: 2023. szeptember 30. 14-15 óra

A koncert helyszíne a Kikötő felé vezető út mellett jobbra található szabad terület.

A közel egy órás műsorban közisismert dallamok csendülnek fel a diákokból álló zenekar tolmácsolásában.

Repertoárjuk színes: az alapul vett szerzők és előadók közt szerepel többek között Ted Huggens, Camilla Cabello, Pharell Williams, Jimmy McHugh, Scott Joplin s nem utolsó sorban Michael Jackson is – a teljesség igénye nélkül. A dixie és egyáltalában a swinges ritmus fontos helyet foglal el alapkoncepciójukban és szívükben egyaránt.

A koncert arborétumi belépőjegy vásárlásával tekinthető meg.

Információ a zenekarról

A Vajda Péter Gimnázium Vajda Band Emlékzenekarát Juhász Gergő alapította 2021. december 19-én. Ő az együttes művészeti vezetője, a repertoár megtervezője, valamint a darabok hangszerelője. Az együttes menedzsere Pécsváradiné Tóth Anikó.

A zenekar célja a zenélés mint örömforrás népszerűsítése és terjesztése, elsősorban a fiatalok körében, mindezt egy sajátságos stilisztikájú repertoárral téve.

Megalakulásuk óta többször léptek már fel különböző rendezvényeken, legutóbb a Zenepavilonban és a Szilvanapokon a vízi színpadon láthatta őket a közönség.

A zenekar tagjai: Molnár Tamara, Tóth Sára és Fabó Csenge /fuvola/, Zima Dávid és Litauszky Nikolett /klarinét/, Rónyai Dominik /szaxofon/, Gácsi Gergő /akusztikus gitár/, Bacsa Zalán /basszusgitár/, Gyetvai Csongor /dob/, Lajtos Dániel /marimba/, Pécsváradiné Tóth Anikó /zongora/.

Trombitán játszik és a zenekart vezényli Juhász Gergő.

Járd be a kertet virtuálisan!